Diensten


Wenst u uw eigendom te verkopen of verhuren? Of uw woondroom waar te maken? Vastgoedboutique Boes & Boes staat u bij met kennis van zaken en een warm hart voor vastgoed. Altijd persoonlijk en in vertrouwen.

 

Persoonlijke aanpak

Vastgoedboutique Boes & Boes luistert. Echt. We nemen uitgebreid de tijd om na te gaan wat u wil én niet wil. Want transparantie leidt tot vertrouwen. Alleen als we 100 % begrijpen wat uw wensen zijn, kunnen we u perfect van dienst zijn. En daar gaan we voor.

Verkoopstrategie op maat

Gericht adverteren om een ruime doelgroep te bereiken? Of discreet polsen binnen ons uitgebreide klantenbestand? We screenen uw potentiële kopers en brengen u – indien gewenst – enkel in contact met geïnteresseerden die wij persoonlijk ontmoet hebben.

Altijd all-in

De volledige voorbereiding en afhandeling van uw verkoop nemen wij van u over. Van de aanvraag van alle wettelijke attesten tot een persoonlijke begeleiding bij uw notarisbezoek. U geniet altijd van een all-in service!

Waardebepaling

Wilt u verkopen of verhuren? U krijgt van ons steeds een gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw eigendom.  Deze wordt altijd door een van de zaakvoerders en een van onze vastgoedmakelaars uitgevoerd.

U kunt vertrouwen op meer dan 15 jaar ervaring.

Kort op de bal

Laat u de verkoop van uw woning aan ons over? Dan geniet u van een volledige ontzorging. We houden u steeds op de hoogte en contacteren u regelmatig voor een stand van zaken. Zo weet u meteen hoeveel reacties, bezoeken en klikken op de website uw eigendom teweegbrengt.

Heeft u een volle agenda en past enkel een afspraak in het weekend of ’s avonds? Geen enkel probleem! U past altijd in onze agenda.

Beheer en optimalisatie van patrimoniumvennootschappen

Investeert u met een vennootschap? We beheren en optimaliseren uw vastgoedportefeuille en gaan samen voor een maximaal rendement. Indien gewenst zoeken we zelfs de geschikte huurders. Dit is maatwerk zoals het hoort te zijn.

Expertise

Vastgoedboutique Boes & Boes werkt bewust met een klein team en een beperkt portfolio. Zo geniet u altijd van een persoonlijke dienstverlening in een familiale sfeer. De focus ligt volledig op de residentiële markt in de zones die we zelf het best kennen. Onze brochures? Die verspreiden we zelf.  Zo weten we áltijd wat er leeft in onze regio.

Contacteer ons

Interessante linken


Ik wens te verkopen/verhuren

Contactgegevens


* verplichte velden


CONTACT

Door dit formulier te verzenden verklaart u zich akkoord met ons privacy statement.
* verplichte velden