Overweegt u uw eigendom te verkopen of te verhuren, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Indien u overweegt uw eigendom te verkopen of te verhuren, bent u bij ons aan het juiste adres. U kan profiteren van onze jarenlange ervaring en kennis van de lokale vastgoedmarkt, maar bovenal van een gepersonaliseerde all-in service.

Samenwerken met Boes & Boes staat garant voor een complete aanpak. De volledige administratieve voorbereiding en afwerking wordt u uit handen genomen. Zo zorgen wij bijvoorbeeld voor het aanvragen van alle wettelijke attesten en begeleiden wij u tot bij de notaris.

Discretie is onze troef. Als u ervoor kiest om uw eigendom discreet te verkopen, dan willen wij u daar graag bij begeleiden. Eerst stellen wij uw eigendom voor aan een doelgerichte selectie van ons uitgebreid klantenbestand. Mocht dit niet tot het beoogde resultaat leiden, dan maken wij via een summiere algemene advertentie kenbaar dat wij uw eigendom in de verkoop aanbieden. Geïnteresseerden kunnen enkel en alleen meer informatie bekomen na afspraak bij ons op kantoor.

Contacteer ons of spring gerust eens binnen, wij lichten u graag onze manier van werken toe.

WAARDEBEPALING

Contacteer ons voor advies of een gratis vrijblijvende waardebepaling van uw eigendom. Of u deze nu wenst te verkopen of te verhuren. Onze medewerkers komen graag ter plaatse.

Interessante links

Ik wens te verkopen/verhuren

Contactgegevens


* verplichte velden


CONTACT

Door dit formulier te verzenden verklaart u zich akkoord met ons privacy statement.
* verplichte velden